ABR, parteneră în Campania Naţională de Încurajare a Lecturii în Rândul Copiilor și Tinerilor

13 mai 2011 la 10:06 am | Publicat în biblioteci pentru copii, biblioteci publice, biblioteci şcolare, proiecte | Lasă un comentariu
Etichete: ,

Asociaţia Bibliotecarilor din România a semnat un protocol de colaborare cu librăria online elefant.ro, în vederea realizării unei Campanii Naționale de Încurajare a Lecturii în Rândul Copiilor și Tinerilor.

Campania îşi propune stimularea interesului pentru lectură al elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi liceal, inclusiv prin organizarea unui concurs de lectură ale cărui premii vor fi acordate în cadrul Târgului de Carte Bookfest 2012.

În site-ul librăriei online elefant.ro va fi creată o secţiune specială dedicată bibliotecarilor, în care aceştia vor putea să se exprime pe diverse teme legate de lectură şi să semnaleze evenimentele pe care le organizează.

ABR va sprijini accesul membrilor echipei de proiect a elefant.ro în biblioteci, pentru promovarea campaniei naționale, va promova campania în rândul bibliotecilor publice și școlare membre ale asociaţiei şi va fi implicată în jurizarea concursului și la evenimentul de premiere care va fi organizat la finalul Târgului de Carte Bookfest 2012.

Lansarea campaniei va fi anunţată în cadrul unei conferinţe de presă organizate cu ocazia Târgului de Carte Bookfest, în data de 26 mai 2011, cu începere de la orele 11.00 (ROMEXPO, Pavilionul 16).

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: