Apel umanitar pentru micuțul Cezar

1 martie 2013 la 3:08 pm | Publicat în comunicate | 4 comentarii
Etichete: ,

Dragi colegi,

Cezar Iulian, băiețelul în vârstă de doar o lună al Adelinei Gagiu (Marin), profesor documentarist din Buzău, fostă studentă și masterandă a secției de Biblioteconomie de la Universitatea din București, a fost diagnosticat cu două malformații extrem de grave: atrezie de esofag (lipsa unei porţiuni din esofag) şi tetralogia fallot (o malformaţie din cauza căreia inima pompează în organism şi sânge neoxigenat). Ambele malformaţii sunt tratabile dar necesită intervenţii chirurgicale costisitoare (aproximativ 20 000 de euro). Pentru a putea corecta aceste malformații micuțul trebuie operat în primele 4-6 luni de viață. Orice întârziere în tratarea acestor probleme este extrem de gravă. Lansăm un apel umanitar către toți bibliotecarii, profesorii documentariști și specialiștii în științele informării pentru a îl ajuta pe micuțul Cezar Iulian. Dacă unii dintre dumneavoastră cunosc organizații sau firme umanitare sunteți rugați să transmiteți acest mesaj pentru a salva viața lui Cezar Iulian. Orice sumă, oricât de mică este binevenită

 Citiți și mesajul de mai jos!

Puteți dona la:

RAIFFEISEN (LEI)
RO35RZBR0000060015354378
Titular: MARIN GEORGIAN BRATU (tatăl)
Codul SWIFT: RZBRROBU

ING (EURO)
RO42INGB0000999903476441
Titular: MARIN GEORGIAN BRATU
Codul SWIFT: INGBROBU

ING (LEI)
RO37INGB0000999903476434
Titular: MARIN GEORGIAN BRATU
Codul SWIFT: INGBROBU

Pentru mai multe informații:

https://www.facebook.com/dininimapentruoinima

http://inimaluicezar.blogspot.ro/

inimaluicezar@yahoo.com

0766542145 – Adelina Marin

Reluăm, în continuare, apelul inițial:

„Numele meu este Marin Cezar Iulian, m-am născut pe 12 ianuarie 2013.

La naştere am avut 3200 gr. şi 51 cm, medicii mi-au dat nota 9. Din acel moment am devenit comoara mamei şi a tatălui meu, ei mă iubesc şi ar face orice pentru mine ca să îmi fie bine (ca toţi părinţii de altfel, pentru puii lor).

Dar, la 2 ore după naştere am fost diagnosticat cu 2 probleme destul de complicate: atrezie de esofag (lipsa unei porţiuni din esofag) şi tetralogia fallot (o malformaţie din cauza căreia inimioara mea pompează în organism şi sânge neoxigenat). Ambele malformaţii necesită intervenţii chirurgicale.

Pentru atrezia de esofag, deja primul pas s-a făcut, s-a intervenit chirurgical la nivelul stomăcelului, unde s-a introdus o sondă, numită gastrostomă prin care mami şi tati mă hrănesc, urmând ca la vârsta de 1 an să mi se facă reconstrucţia esofagului (bineînţeles, tot printr-o intervenţie chirurgicală).

În ceea ce priveşte tetralogia fallot, aceasta trebuie corectată în primele 4 – 6 luni de viaţă, pentru ca să nu-mi fie afectate alte organe sau în cel mai rău caz creierul.

Operaţia se poate face în străinătate, unde avem nevoie de aproximativ 20.000 de euro pentru tot ce înseamnă operaţie, costuri pre şi postoperatorii, controale, drumurile către medici etc…

Dacă doriţi şi puteţi, vă rog să mă ajutaţi!

PUTEŢI DONA ÎN CONTUL DESCHIS LA BANCA RAIFFEISEN

RO35RZBR0000060015354378 – Buzău

Deschis pe numele lui tati, MARIN GEORGIAN BRATU

Eu, vă mulţumesc, dacă aveţi nevoie de alte lămuriri, nu ezitaţi şi sunaţi la numărul de telefon 0766542145, o să vă răspundă mama, numele ei este Adelina.

Dumnezeu să vă ajute şi să vă binecuvânteze!”

Reclame

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Multumim, multumim pentru sprijin! Sa ne unim si pentru micutul Cezar!
    Multumim, ABR!

    • Mulțumim tuturor celor care se implică pentru rezolvarea acestei situații!

  2. Va multumim din suflet pentru tot ce faceti pentru puiul nostru mic. Cu adanc respect si consideratie va doresc toate cele bune. Dumnezeu sa va binecuvinteze!
    Adelina, mama lui Cezar

    • Vă dorim tot binele din lume și, mai ales, dorim micuțului o viață cât mai lungă și lipsită de griji. Sperăm să se strângă cât mai repede suma necesară și vă stăm alături în aceste momente dificile.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: